Home / Bryllup / Kobberbryllupskort
Kobberbryllupskort

Kobberbryllupskort

Kobberbryllupskort – 3 tekst eksempler

Hvis du er inviteret til et kobberbryllup, så skal du på jagt efter en gave. Hvis der er styr på gaven, så mangler du blot at skrive et kort. Det kan lyde nemt, men når det først kommer til stykket, så er det faktisk ikke helt så nemt. Hvis du har svært ved at få skrevet en god tekst, så bør du søge lidt inspiration først.

Det behøver ikke at være svært, for du kan finde inspiration her på siden. Vi har nemlig skrevet tre eksempler på tekster, der passende kan bruges til et kobberbryllupskort. Derfor er der sandsynligvis også én af disse tre tekster, der falder i din smag. Du kan også blot bruge dem til inspiration, hvis du vil skrive din egen tekst.

Eksempler på tekster til kobberbryllupskort

Kære kobberbrudepar,

I ønskes hermed et stort tillykke på jeres bryllupsdag. Tænk, at I allerede er halvvejs mod jeres sølvbryllup. I dag er en stor dag, og derfor er det selvfølgelig også en dag, der skal fejres.

Jeg håber, at I mindes jeres gode oplevelser, og at I får skabt en masse nye, inden vi skal fejre jeres sølvbryllup. Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til at følge med på sidelinjen.

I ønskes en fantastisk bryllupsdag, og al held og lykke i fremtiden!

De kærligste hilsner,

(navn)

Kære (navn) og (navn),

I ønskes et hjerteligt tillykke med jeres bryllupsdag. I dag har I været så heldige at kunne nyde hinandens selskab og kærlighed i hele 12,5 år. I den tid har I med garanti skabt en masse minder sammen, hvilket i skal mindes på en dag, som i dag.

Jeg glæder mig til at fejre jeres store dage, og håber, at den bliver helt fantastisk for jer. I har i hvert fald fortjent en dag, hvor der ikke er mangel på noget som helst!

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære mor og far,

Stort tillykke med, at det nu er 12,5 år siden, at I sagde ja til hinanden. Det er tydeligt at mærke, at I har en stor kærlighed til hinanden, og det bliver kun understreget af en dag som denne.

Jeg elsker jer rigtig højt, og glæder mig til at fejre jeres kærlighed. Jeg håber, at I får en rigtig god dag, og at I bliver fejret, præcis som I ønsker og fortjener det.

P.S. Jeg ser allerede frem til jeres sølvbryllup!

Kærligste hilsner,

Jeres søn/datter

Check Also

tale til bryllup

Tale til bryllup

Sådan skriver du en god bryllupstale til brudeparret Hvis du skal til bryllup, kommer du …