Home / Diverse / Sådan laver du en personlig gavehilsen

Sådan laver du en personlig gavehilsen

Denne artikel er sponsoreret

I den digitale tidsalder vi lever i, er der ikke alle gaver, der er fysiske, og som kan overrækkes færdigt indpakket med sløjfe på. Derfor skal vi være meget mere opfindsomme, når vi skal overrække digitale gaver, eller gaver som indebærer oplevelser eller lignende. Det kan du læse mere om her. 

Digitale gaver og hilsner

Der findes nemlig mange digitale gaver, som er mindst lige så gode som fysiske gaver. De kan dog være lidt svære at overrække, og derfor så kan det være fristende at vælge en anden type gave, for man vil jo ikke at gaven skal fremstå som kedelig eller billig. Så hvordan undgår man det? 

Der findes faktisk mange måder at gøre en digital gave mere personlig på, og det gør man bedst med en hilsen. En hilsen kan være personlig, sjov, og forklare hvordan gaven skal bruges. Det gør det til mere end bare et stykke papir. 

Et godt eksempel på en god, digital gave, er en investering. Man kan lave en god investering og give den til nogen, som en gave for fremtiden. Man kan også købe kryptovaluta, en aktie eller lignende og give andelen væk i gave. Det er en god gave, for det er en gave, der har potentiale til at vokse. Det gør det til en bedre gave, end mange andre gaver, fordi du i princippet får meget mere, end den umiddelbare gave.

Hvis man vil finde en god investeringsgave, kan man med fordel gå ind på https://mininvestering.dk/etoro/, og finde hjælp og rådgivning til at lave de bedste investeringer. Også som gave. Det er slet ikke uvanligt med denne type gaver til dåb og konfirmation, fordi det kan lære en noget om smart økonomi og opsparing gennem investeringer, og også give modtageren af gaven en økonomisk mulighed på sigt. 

Det ser dog ikke ud af meget, når man overleverer en udskrift af et aktiebevis eller et skærmbilde fra en investeringsplatform, derfor skal man finde en smart måde at pakke det hele ind på. 

Gør meget ud af tilsyneladende lidt

Digitale gaver og oplevelser kan man som regel printe ud fra sin computer, men en imponerende gave, det er det ikke. Derfor skal man skrive en personlig hilsen, der gør gaven meget mere personlig. En personlig hilsen kan inkludere en anekdote fra deres bekendtskab, egenskaber du værdsætter hos personen og hvorfor gaven er tiltænkt netop denne person. Der er mange måder at gøre noget mere personligt på. Man kan også pynte gaven. Klistermærker, bånd og tegninger kan gøre et simpelt papir, meget mere festligt. Man kan også lægge papiret i en flot gaveæske, og få den til at ligne en mere traditionel, fysisk gave. Der er helt sikkert mange muligheder, du ikke har overvejet, der er mere spændende end at overrække et simpelt papir. 

Derfor skal man ikke lade sig afskrække af, at man vælger en digital gave, fremfor en fysisk gave, for man kan gøre meget ud af tilsyneladende lidt. Det vigtigste er at man giver en gave med personlig betydning og en reel værdi i fremtiden, og det kan digitale gaver give, enten om det er en investering eller en god oplevelse, en rejse eller lignende. Nogle gange, er det faktisk de bedste gaver. Derfor skal man ikke undervurdere de digitale gaver, de kan nemlig give meget mere end mange fysiske gaver og laves personlige med en personlig hilsen. 

Check Also

god-bedring

God bedring

Her finder du gode råd til at skrive et sødt God bedring kort. En sød …