Home / Bryllup / Sølvbryllupskort
sølvbryllupskort

Sølvbryllupskort

Hvis du skal deltage ved et sølvbryllup, så skal du ikke blot have en gave med. Det er også meget normalt, at man har et kort med. Det er dog ikke alle, der har lige nemt ved at skrive et sådant kort.

Hvis det ikke er noget, der falder dig naturligt, så er det en god idé at søge lidt inspiration, før du skriver det. Det kan du heldigvis gøre her på siden, hvor du kan finde fem gode eksempler på tekster. Derfor er der også min. én af dem, der vil være noget for dig.

Eksempler til sølvbryllupskort tekst

Kære sølvbrudepar,

Der skal lyde et stort tillykke på denne store dage. I har nu nydt hinandens ægteskab i 25 år, og det skal fejres i dag. Jeg håber, at I nyder dagen, og at I får mange flere gode år sammen.

P.S. Jeg håber også, at I bliver glade for min gave!

Kærlig hilsen, 

(navn)

Kære sølvbrudepar,

Tillykke med at I har holdt sammen i 25 år. Tænk, at I kan se tilbage på så mange minder sammen. Ikke nok med det, så kan I også se frem til at skabe nye i de næste mange år.

Jeg håber, at I får en rigtig dejlig dag med familie og venner – og at I også kan finde lidt tid til at nyde hinanden på denne store dag!

Kærligste hilsner fra (navn)

Kære sølvbrudepar,

25 år er en imponerende periode at have samlet minder i. Jeg håber, at I tager jer tid til at se tilbage på jeres mange gode minder, som I sammen har skabt i løbet af de seneste 25 år.

Jeg håber selvfølgelig også, at I får den dejligste dag sammen med de nærmeste, så I kan tilføje yderligere en mindefyldt dag til jeres samling.

Bedste hilsner,

(navn)

Kære sølvbrudepar,

I ønskes hermed et hjerteligt tillykke med jeres sølvbryllup. Jeg håber, at dagen forløber, som I ønsker det. I har begge to fortjent en dag, hvor I bliver fejret til den store guldmedalje. Jeg vil i hvert fald gøre mit, for at sørge for det.

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære (navn) og (navn),

Et stort tillykke skal der lyde. I dag samles vi for at fejre jeres 25-årige kærlighed, og det har I fortjent. Jeg håber, at denne dag vil blive gemt i mindebogen sammen med jeres mange andre minder.

De bedste hilsner,

(navn)

Check Also

tale til bryllup

Tale til bryllup

Sådan skriver du en god bryllupstale til brudeparret Hvis du skal til bryllup, kommer du …