Home / Kort / Studenterhilsen
studenterhilsen

Studenterhilsen

Studenterhilsen – 5 eksempler

Det er ikke altid nemt at finde på en god hilsen, du kan skrive i et kort til en student. Hvis det er en situation, du kender, så er du kommet til det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for hele fem eksempler på gode studenterhilsner.

Oversigt over studenterhilsner

Kære NAVN,

Det er en særlig tid. Ikke blot for dig, men også for os. Du er blevet student, men du har også taget et skridt tættere på voksenlivet. Vi er rigtig stolte af dig, og glæder os til at følge dig.

Kys og kram fra mor og far

Kære NAVN,

Livet er ikke altid nemt. Det kan du sikkert selv skrive under på. De sidste år af dit liv har budt på en masse udfordrende stunder, men nu har du gennemført – og endda med et flot resultat. Der skal lyde et stort tillykke herfra.

Kærlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

Nu er du endelig færdig med gymnasiet. Nu skal du tage det næste skridt i dit liv. Til en start skal du dog blot nyde, at du er blevet færdig, og det skal vi markere med en stor fest i dag. Stort tillykke og al held og lykke i fremtiden.

Kærligste hilsner fra NAVN

Kære NAVN,

Der skal lyde et stort tillykke på denne dag. Det er en stor dag, som du sent kommer til at glemme. Derfor er det også vigtigt, at du husker at nyde din dag i fulde drag!

Venlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

Nu er du endelig kommet igennem. Det har været tre år med lange og seje kampe, men du gjorde det. Derfor skal du huske at fejre dagen i dag. Du har nemlig god grund til at være stolt, for du har bevist overfor både dig selv og for omverdenen, at du kan, hvad du vil.

Gennem de seneste tre år har du tilegnet dig en række vigtige egenskaber, som kan bruges i din videre færd i livet. I dag skal du dog bare have fokus på at have det sjovt. Til sidst skal der blot lyde et stort tillykke med din studentereksamen og din hue.

Kærlig hilsen,

NAVN

Hvornår bruger man en studenterhilsen?

Det er ikke alle, der er klar over, hvad du kan bruge en studenterhilsen til. De kan selvfølgelig bruges til flere ting, men de bruges dog i høj grad i de kort, man giver til en student, når han eller hun har fået sin hue på. I de fleste tilfælde er det et kort, der bliver lagt ved en gave, man giver til studenten ved studentergildet.

Det er dog ikke kun her, du kan gøre brug af en sådan hilsen. Du kan også bruge den, hvis du blot ønsker at sende en SMS eller en besked på Facebook, hvor du ønsker et tillykke til én, der netop er blevet student. I de fleste tilfælde bliver det dog brugt som en hilsen, der er skrevet i et kort, som gives sammen med en gave. 

Check Also

bordkort

Bordkort

Bordkort – Hvorfor er flotte bordkort vigtige? Hvis man skal holde en fest, så er …