Home / Fødselsdag / Tillykke med fødselsdagen mand
tillykke med fødselsdagen mand

Tillykke med fødselsdagen mand

Sådan skriver du den perfekte tillykke med fødselsdagen beregnet til en mand.

Står du og skal skrive en god og interessant fødselsdagshilsen til en mand, som du holder af, så er der nogle vigtige ting, som du kan have i mente. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige platform til din lykønskning og at du sørger for at tilpasse den til lige netop ham, som du ønsker at lykønske. Selvom hver mand er forskellig, og at det er vigtigt at tilpasse din fødselsdagshilsen efter fødselaren, så er der nogle overordnede gode råd til, hvordan man skriver den perfekte fødselsdagshilsen til en mand.

Sådan siger du tillykke med fødselsdagen til mand!

 • Hej NAVN. Jeg er heldig at have en ven som dig. Et stort tillykke til dig, min ven. Jeg håber at din dag bliver fyldt med glæde og kærlighed.
 • Kære NAVN. Det er få, specielle ting, der bliver bedre med alderen. Og du, min ven, er én af disse ting. Tillykke med fødselsdagen!
 • Kære NAVN. Stort tillykke med fødselsdagen! Du har altid været der for mig. Derfor håber jeg også, at du bliver fejret af alle, du har kært. Det har du, om nogen, fortjent.
 • Hej NAVN. Jeg vil blot ønske dig en rigtig god fødselsdag. Jeg håber, at du får et fantastisk år, der bliver fyldt med en masse nye minder, indtil det igen er tid til at fejre din fødselsdag.
 • Kære NAVN. Jeg føler mig privilegeret, at jeg har fundet en ven som dig. Jeg håber, at du får en rigtig god fødselsdag, min ven. Lad os feste, som var der ingen i morgen.
 • Hej min ven. Når du fejrer din fødselsdag, så er mit eneste ønske for dig, at dine mål og drømme ikke leger gemmeleg med dig. Må du altid finde den succes, du søger. Hav en fantastisk fødselsdag.
 • Du ønskes oceaner af tid på denne specielle dag. Stort tillykke, min ven!
 • Må det kommende år være fyldt med succes, fred og glæde. Stort tillykke med fødselsdag, min kære!
 • Stort tillykke! Her er til endnu et år med en aftagende hårgrænse og en større ølmave.
 • På en dag som dette, er der mange, der vil fortælle dig, at du er en ung mand. Disse personer lyver! Tillykke med fødselsdagen!
 • En mand som dig fortjener at få genfortalt sine barndomsminder. Desværre findes der ikke flere dinosaurer. Tillykke med fødselsdagen!
 • Stort tillykke til en mand, der har overværet mange ting i sit liv. F.eks. opfindelse af hjulet, den første huletegning m.m.

Sig fødselsdagshilsen til manden på det rigtige medie

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder ud af, hvordan du ville sende din fødselsdagshilsen. Skal den deles offentlig på de sociale medier eller skal den lande privat i hans postkasse på hans store dag. Vælger du, at dele din hilsen offentlig på f.eks. Facebook er det vigtigt, at du husker, at alle hans venner formentlig ser den. Derfor skal du være opmærksom på, hvordan du formulerer din fødselsdagshilsen. Ønsker du hellere at sende en privat hilsen, kan du enten sende en sms, en privat besked på de sociale medier, eller et brev, der lander i postkassen. Her ved du, at det formentlig kun er ham, der læser beskeden, så du behøver ikke bekymre dig om andres holdninger.

LÆS HER: Tillykke med fødselsdagen til kvinde – ideer og tekst.

Sig tillykke med fødselsdagen til mand kort og godt!

Din fødselsdagshilsen behøver nødvendigvis ikke være alt for lang og smurt tykt på. Dette gælder især, hvis den postes på de sociale medier. Mange mænd synes måske ikke, det er så mandigt at få en lang og kærlighedsfuld hilsen på deres Facebookvæg. Derimod kan du med fordel skrive noget sjovt eller vedhæfte billeder eller videoer, der viser nogle sjove og gode minder, som i har haft sammen. Disse sjove minder kan du være sikker på, at han vil sætte pris på. Derudover så handler det om at lave din hilsen speciel og anderledes, så den skiller sig ud fra mængden.

Find inspiration her til at skrive et godt fødselsdagskort.

Check Also

Fødselsdags citater

Glæd fødselaren med et sødt fødselsdags citat i fødselsdagskortet Der er ikke noget skønnere end …