Home / Fødselsdag / Fødselsdagshilsen
fødselsdagshilsen

Fødselsdagshilsen

Sjov fødselsdagshilsen – 10 eksempler

Hvis du gerne vil ønske en ven, bekendt eller et familiemedlem en god fødselsdag, så bør du ikke tøve med at blande lidt humor ind i det. Det kan du gøre på flere måder, men det er dog nemmest at sende dem en sjov fødselsdagshilsen. Det er dog ikke sikkert, du selv har held med at komme i kontakte om en sjov hilsen.

Eksempler på tekster til fødselsdagshilsner

Hej min ven,

Jeg vil blot ønske dig et stort tillykke med din fødselsdag. Jeg er glad for, at jeg får lov til at fejre den med dig. Jeg sætter stor pris på de mange minder, vi har skabt sammen i løbet af det forgangne år. Jeg glæder mig til at skabe endnu flere minder sammen med dig. Vi starter selvfølgelig allerede til din fødselsdagsfest.

Stort tillykke med de XX år, min ven!

Kærlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

Du ønskes en glædelig fødselsdag omgivet af alle, du har kært. Du har fortjent at blive fejret til fulde, hvilket jeg håber, at dine venner og familie sørger for. Jeg er ked af, at jeg ikke selv kan deltage denne gang. Jeg håber, at du får en rigtig god dag, og at du bliver fejret med et brag af en fest på lørdag.

Kærlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

Du er nu fyldt 18 år. Det betyder, at du er blevet voksen og myndig. Det er en stor ting, men der følger også et stort ansvar med. For en stund skal du dog glemme dette og fejre, at du stadig er ung. Jeg håber, at du får en rigtig god fødselsdag.

De kærligste hilsner,

NAVN

Hej NAVN,

Jeg håber, at din fødselsdag bringer dig alt, hvad dit hjerte ønsker! Du ønskes en dag, der byder på en lang række gode overraskelser – det har du, om nogen, fortjent! Jeg ser frem til at fejre dig!

Vi ses!

NAVN

Hej NAVN,

Jeg ville gerne overraske dig med den bedste gave i verden til din fødselsdag. Jeg ledte længe efter en gave, der var helt perfekt. Det er dog først nu, det er gået op for mig, at du allerede har en perfekt gave i at have en ven som mig. Jeg ser frem til at fejre dig. Stort tillykke med fødselsdagen!

Hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

Endnu et år er gået. Forhåbentligvis har du gjort dig en masse erfaringer, som du har taget ved lære af i løbet af det forgangne år. Nu er det dog tid til, at du sætter fokus på at fejre, at du er blevet et år ældre. Jeg håber, at du får en dag, der forløber præcis som du ønsker, og at du bliver fejret af de nærmeste.

Kærlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

Et stort tillykke med din fødselsdag. Din opgave bliver det samme som sidste år: at holde så stort en fest, at dette bliver den bedste fødselsdagsfest nogensinde. Jeg ser frem til at fejre de XX år sammen med dig. Du har i hvert fald fortjent at blive fejret til fulde – og jeg skal nok gøre mit for, at det bliver en realitet.

Vi ses!

NAVN

Hej min kære,

Du er nu blevet et år ældre, og jeg er blevet endnu mere stolt af dig. Jeg håber, at du får en rigtig god dag, og at du får alle de gaver, du har ønsket dig. Du fortjener intet mindre end dét. Der skal lyde et stort tillykke med de XX år. Jeg elsker dig rigtig højt!

Kærliste hilsner,

NAVN

Stort tillykke med fødselsdagen, NAVN. Nu er endnu et år gået, og i løbet af dette år har du forhåbentligvis skabt en masse minder, du kan tage med dig videre. Jeg håber, at du kan bruge din fødselsdag på at skabe endnu flere og markere starten på et nyt år. Du ønskes i hvert fald et stort tillykke herfra!

Med venlig hilsen,

XXX

Kære NAVN,

Jeg håber på, at hvad du ønsker dig allermest, går i opfyldelse på din fødselsdag. Du har fortjent det mere end nogen anden. Jeg vil i hvert fald gøre mit for, at du får en rigtig god dag – både ved at fejre dig og ved at medbringe en gave, der er rigtig god.

Kærlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

En ven som dig er mere værd and selv den dyreste diamant. Du er ikke blot stærk og vis, men er også rar og betænksom. Din fødselsdag er et oplagt tidspunkt for mig at vise, hvor stor pris, jeg sætter på dig. Du ønskes en fantastisk fødselsdag, da du ikke fortjener mindre end dette.

Kærlig hilsen,

NAVN

Hej NAVN,

I anledning af din fødselsdag ønskes du et hjerteligt tillykke herfra. Du skal vide, at jeg tænker på dig på denne dag, og at jeg håber, at din dag bliver helt fantastisk. Jeg ser frem til at få lov til at fejre dig i den kommende tid.

Venlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN,

Et stort tillykke og et højt hurra skal du have på din store dag. Det er en ekstra stor dag, når man fylder rundt, som du gør denne gang. Derfor må du hellere sørge for at dagen bliver fejret med manér.

Knus og kram,

NAVN

Sjove fødselsdagshilsner er gode til dine venner

Der kan være mange personer i dit liv, som du ønsker at sende fødselsdagshilsner ud til. Det er dog ikke dem alle, du ønsker at sende en sjov hilsen til. Det er typisk dine venner, som du gerne vil sende sådanne hilsner til. Der er dog forskel på, hvad du ønsker at der skal stå i disse hilsner, afhængigt af, hvem der skal have dem.

Hvis du har et godt venskab med en eller flere af dine venner, så skal du ikke tøve med at sende dem én af de hilsner, der står herover. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle venner, du har et lige tæt venskab med. Derfor er det også noget, du skal tage højde for, når du skal vælge hilse til ham eller hende.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er nogle hilsner, der er lidt grovere end andre. Hvis du har i sinde at sende en sådan hilsen afsted, så skal du være sikker på, at du kender modtager godt nok til at vide, at han eller hun synes, det er sjovt. Gør du ikke det, så kan du risikere at personen bliver lidt stødt over dine hilsen.

Der er forskel på folks humor

Når du skal vælge en sjov fødselsdagshilsen, så skal du også tænke på, at der er forskel på folks humor. Hvis du gerne vil sende en sjov hilsen til en ven, et familiemedlem eller en bekendt, så skal du huske på, at der er forskel på folks humor. Det er nemlig vigtigt, at du ikke ender med at støde folk med den hilsen, du sender.

Hvis du gerne vil sende en sjov hilsen, så skal du derfor sørge for at tilpasse den til folks humor. Synes de det er sjovt, at du laver sjov med deres alder? Deres grå hår? Eller blot det faktum at de bliver ældre? Det kan også være, at der er noget, de slet ikke finder sjovt. Det skal du selvfølgelig forsøge at finde ud af først.

En god fødselsdagshilsen bør leveres med humor. Humor er lig med en fødselsdag med god stening og højt humør. For at skabe dette skal man have fat i det rette sted at være. Find et lokale hos Selskabslokaler.dk.

Hvordan sender man en sjov fødselsdagshilsen?

Du kan sende din fødselsdagshilsen på flere måder. I dag vælger de fleste at sende den via SMS, e-mail eller på Facebook. Det er dog ikke alle, der har valgt at gøre brug af de moderne metoder. Derfor er der stadig også mange, der vælger at sende fysiske kort afsted, når de skal ønske folk tillykke med deres fødselsdag.

Det er op til dig selv, hvordan du ønsker at sende dine fødselsdagshilsner. I dag er det de færreste, der bliver ønsket tillykke med fødselsdagen med fysiske kort. Derfor er det også en god måde at skille dig lidt ud på. Det er dog op til dig selv, hvorvidt det er noget, du ønsker at give dig i kast med.

Check Also

tillykke med fødselsdagen mand

Tillykke med fødselsdagen mand

Sådan skriver du den perfekte tillykke med fødselsdagen beregnet til en mand. Står du og …