Home / Fødselsdag / Tillykke med fødselsdagen kvinde
tillykke med fødselsdag kvinde

Tillykke med fødselsdagen kvinde

Sådan skriver du den bedste fødselsdagshilsen til en speciel kvinde

Når en speciel kvinde har fødselsdag, er det vigtigt, at fødselsdagshilsenen er helt perfekt. Kvinder og mænd er ikke så forskellige. Vi bliver alle glade, når andre tænker på os, men vi vil give to gode råd til, hvordan din fødselsdagshilsen bliver så god som muligt. Udover disse to tilgange, er det dog altid en god idé at skrive den sædvanlige lykønskning og håbe på godt helbred og humør i fremtiden for fødselaren og dennes nærmeste.

Tillykke med søde minder

Kvinder sætter meget pris på de personlige bånd, I har opbygget sammen. Hvis I har kendt hinanden længe, kan du nævne de ting, I har oplevet sammen – og hvad det har betydet for dig. Hvis I ikke har kendt hinanden særlig længe, kan du i stedet skrive noget om, hvad du glæder dig til at opleve med dem i fremtiden. Det kan både være specifikke ting, der allerede er planlagt, men det kan også bare være en erklæring af, at du i det hele taget glæder dig til at bruge tid sammen med dem. Tid er det mest dyrebare, vi kan give hinanden, og på denne måde kan du både vise, at du sætter pris på den tid, hun har givet dig, og at du ser frem til at give hende mere af din tid i fremtiden. På denne måde kan du give udtryk for, at du har bemærket de ting, der er sket i jeres tid sammen, og det gør, at vedkommende føler, hun bliver sat pris på, og at du føler, din tid er godt brugt i hendes nærvær.

LÆS HER: Sådan skriver du en super sjov fødselsdagshilsen.

Skriv Tillykke med fødselsdagen på den sødeste måde

En god relation går begge veje, men i en fødselsdagshilsen skal det helst handle om, hvorfor den anden person er et godt menneske, eller hvorfor du nyder at være sammen med og kende netop hende. Det skal heller ikke ende med, at det hele handler om dig, men hvis hun for eksempel har hjulpet dig med ting i fortiden, kan du beskrive hende som hjælpsom. Hvis I ofte griner sammen, kan du nævne, at hun er sjov. Sådan kan du fortsætte, og til slut kan du så sige, hvor taknemmelig du er for at kende en person som hende, der er alle de ting. Hvis du vil gøre hilsenen mere personlig, kan du sagtens nævne nogle eksempler, så længe du sørger for, at det er hende, der er fokus i fortællingen.

Læs mere om hvordan du skriver det bedste fødselsdagskort her.

Check Also

Fødselsdags citater

Glæd fødselaren med et sødt fødselsdags citat i fødselsdagskortet Der er ikke noget skønnere end …