Home / Kort / Nytårshilsen
nytårshilsen

Nytårshilsen

Sådan her skriver du en sød og sjov nytårshilsen, som du kan sende til de vigtigste personer i dit liv. Hvis du gerne vil ønske nogle et godt nytår, så er et nytårskort den perfekte måde at gøre det på!

Hvis du gerne vil ønske dine nære og kære et godt nytår, så bør du sende dem en nytårshilsen. Det kan du gøre på flere måder. Der er mange, der vælger at sende deres hilsner i form af fysiske kort, men det er dog ikke et krav. Du kan sagtens sende din hilsen via e-mail, SMS eller noget helt tredje. Det er helt op til dig selv.

Hvis du ikke ved, hvad du skal skrive i din nytårshilsen, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du intet mindre end fem gode eksempler. Derfor vil der sandsynligvis også være ét eller flere af de eksempler, du finder herunder, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig i forhold til dine nytårshilsner.

Eksempler på nytårshilsner

  • Vink farvel til det gamle og omfavn det nye med håb, drømme og ambitioner. Jeg ønsker dig et godt nytår fyldt med lykke og glæde!
  • Jeg håber, dit liv bliver fyldt med overraskelser og glæde i det nye år, der er ved at begynde. Må du blive velsignet med alt, hvad du vil i livet.
  • Husk alle de gode minder, du har fået, og tænk på, at dit liv vil være fuld af vidundere i det kommende år. Godt nytår!
  • Jeg håber, at det nye år bliver det bedste år i dit liv. Må alle dine drømme og alle dine håb blive opfyldt. Godt nytår.
  • Endnu et år er gået, og endnu et år er kommet. Jeg håber, at du får opfyldt alle dine drømme i det nye år. Du ønskes hermed et rigtig godt nytår.

Hvem sender man nytårshilsner til?

Du skal selvfølgelig ikke sende nytårshilsner ud til alle og enhver. Du skal i stedet vælge, hvem du ønsker at sende disse hilsner ud til. De fleste vælger at sende hilsner ud til deres nærmeste venner og familie, som de ikke skal fejre nytårsaften med. Hvem du gerne vil sende dine hilsner ud til, er dog op til dig selv at vurdere.

Det er dog ikke meningen, at du skal bruge en hel dag på at sende kort eller hilsner ud. Hvis det er noget, du meget gerne vil, så skal du naturligvis ikke tøve med at gøre det, men de fleste vælger dog at begrænse sig en smule. Det er især noget, folk vælger at gøre, hvis de har planer om at sende hilsner på håndskrevne kort.

Skal der står noget bestemt i en nytårshilsen?

Der er ikke nogen faste regler for, hvad der skal stå i en nytårshilsen. Du skal selvfølgelig ønske et godt nytår, men foruden dette, så er der ikke noget særligt, der skal være inkluderet. Hvis du gerne vil fortælle om dine ønsker om at være mere sammen med vedkommende næste år, så kan du sagtens gøre dette.

At udsende en sådan hilsen, er naturligvis også en oplagt mulighed for at udtrykke din kærlighed og glæde ved den relation, du har til modtager. Derfor er det helt op til dig selv, hvad du ønsker at skrive i din hilsen.

Nytårsaften. En festdag som mange ser frem til. Den kommer trodsalt kun en gang om året. De fleste bruger natten på at drikke sig fulde, spise god mad med venner og familie og fyre fyrværkeri af.

Det er fejring af at et år er omme og fejringen af alle de gode ting der venter i det nye år. Og når klokken slår midnat ’hopper’ de fleste danskere ind i det nye år, ved at hoppe ned fra stolene eller sofaerne. 

Hele Danmark bliver på en måde samlet i denne fejring, og hele byen bliver forvandlet til et virvar af festfyrværkeri, højlydt latter og godt humør. Så starter man den første dag i året ud med at plejer sine tømmermænd og spise daggammel kransekage.

Inden fejringen kan gå rigtigt i gang

Dagene op til nytårsaftenen bliver brugt på at slå mave efter det store julemåltid, og på at skrive nytårshilsner. Nytårshilsnerne går ud til alle de venner og familiemedlemmer, som du desværre ikke kan fejre nytårsaften sammen med, men som du alligevel gerne vil ønske alt det bedste. 

Hvis du mangler inspiration til hvad du skal skrive i din nytårshilsen, eller hvis du føler din nytårshilsen bliver for overfladisk og fabrikeret, kan du altid prøve at tænke over hvad du vil sige til den enkelte personligt. 

Så slipper du for bare at skrive den samme hilsen på alle kortene, og når nytårshilsnen bliver personlig, kommer den automatisk også til at betyde mere for hvem end der er så heldig at modtage en fra dig. 

Det er en god ide at få nytårshilsnerne postet i god tid, da du absolut ikke er den eneste der har valgt at sende nogle afsted, og postvæsnet kommer derfor til at have rygende travlt. 

Kan du derfor komme nytårstravlheden i forkøbet, er der større chance for at dine nytårshilsner når frem lige til nytårsaften.

Check Also

Oversigt over de gode hilsner

Her finder ud en oversigt over mange af de bedste, sødeste og sjoveste kategorier indenfor …