Home / Kort / Jubilæum kort tekst
Jubilæum kort tekst

Jubilæum kort tekst

Jubilæum kort tekst – Hvad kan man skrive?

Hvis du skal skrive et kort til én, der har jubilæum, så er det selvfølgelig vigtigt, at du skriver en unik, personlig hilsen. Det betyder dog ikke, at du ikke må få lidt inspiration på nettet. Hvis du har brug for inspiration hertil, så er du kommet til det rette sted.

Herunder finder du nemlig en række gode tekster til jubilæumskort. Derfor er der sandsynligvis også én eller flere af de tekster, der er skrevet herunder, der falder i din smag. Hvis du ikke vil bruge dem direkte, så kan du naturligvis bruge dem som inspiration. På den måde kan du skrive din egen tekst til kortet.

Kort til 10 års jubilæum

Kære (navn),

Tillykke med jubilæet. Det er en stor bedrift at kunne fejre 10-års jubilæum. Derfor tager jeg selvfølgelig også hatten af for den store indsats.

Jeg håber, at du får en god dag sammen med venner, familie og kollegaer.

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære (navn),

Et stort tillykke med jubilæet. Det er en stor ting at kunne fejre et 10-års jubilæum. Derfor håber jeg også, at du bliver fejret af de nærmeste.

Du ønskes en fantastisk dag – det fortjent du i hvert fald efter sådan en bedrift.

Bedste hilsner,

(navn)

Kort til 25 års jubilæum

Kære (navn),

Et stort tillykke med dit 25-års jubilæum. Det er kun ganske få, der opnår at kunne holde et 25-års jubilæum. Derfor er det også en bedrift, du roligt kan være stolt af.

Jeg håber, at du bliver fejret af alle dem, du har kært. Det er i hvert fald fuld fortjent!

De bedste hilsner,

(navn)

Kære (navn),

Hjerteligt tillykke med jubilæet. Det er en bedrift udover det sædvanlige at have et opnå dette. Derfor er det også en dag, der fortjent fejrer. Jeg håber, at du har hele din familie og alle dine venner omkring dig, så du bliver fejret med maner.

Venlig hilsen,

(navn)

Kort til 40 års jubilæum

Kære (navn),

Der skal lyde et stort tillykke med de 40-års jubilæum. Det er de færreste, der kan bryste sig af at have holdt et 40-års jubilæum. Derfor er det selvfølgelig en bedrift, man godt kan tillade sig at være stolt af.

Et jubilæum som dette skal selvfølgelig fejres, og derfor håber jeg, at du bliver fejret af både venner, familie og kollegaer.

De bedste hilsner fra (navn)

Kære (navn)

Det er en kæmpe bedrift at kunne holde et 40-års jubilæum. Derfor er det også en dag, der skal fejres. Det håber jeg naturligvis også, at din bliver. Du har i hvert fald fortjent det med den indsats, du har lagt for dagen i de sidste 40 år.

Husk også, at det er en dag og en bedrift, hvor du med ro i sindet kan være stolt af dig selv. Det er kun meget få, der kan bryste sig af at have holdt et 40-års jubilæum.

Jeg håber, at du får en god dag sammen med venner, familie og kolleger.

Med venlig hilsen,

(navn)

Check Also

Oversigt over de gode hilsner

Her finder ud en oversigt over mange af de bedste, sødeste og sjoveste kategorier indenfor …