Home / Fødselsdag / Sjov fødselsdagshilsen
sjov fødselsdagshilsen

Sjov fødselsdagshilsen

Det skal du tænke over, når du vil skrive en sjov fødselsdagshilsen til en speciel fødselar.

Når en god ven eller et nært familiemedlem fylder år, skal det selvfølgelig markere med et kort og en gave. Hvis fødselaren har været en smule betænksom, har de dog sikkert gjort det med gaven forholdsvist nemt ved ganske enkelt at skrive en ønskeliste. Derfor er det for de fleste faktisk sværest at skrive det dertilhørende kort. 

Tekst og skabelon til sjov fødselsdagshilsen

  • En vis mand sagde engang: “Glem fortiden. Du kan alligevel ikke ændre på den”. Jeg vil gerne ændre det til: “Glem din gave. Jeg har ikke købt en til dig”. Tillykke!
  • Nogen siger at glasset er halvt tomt, mens andre siger at glasset er halvt fyldt. Det er din fødselsdag – bare drink, hvad end der er i glasset. Tillykke!
  • På denne specielle dag ønsker jeg dig fred, kærlighed, ro, sjov, romantik, venskab… og alle de der ting, der ikke koster noget. Tillykke med fødselsdagen.
  • Jeg ville gerne give dig noget, der er både sjovt og charmerende til din fødselsdag, men så kom jeg i tanke om, at du allerede har mig. Tillykke med fødselsdagen!
  • Tillykke med fødselsdagen. Du er nu et år ældre. Du er blevet den perfekte alder. Du er gammel nok til at anerkende dine fejl, men du er stadig ung nok til at lave nogle flere.
  • Tillykke med endnu en fødselsdag. Du er nu blevet ældre, klogere og mere sofistikeret. Faktisk er du blevet så sofistikeret, at du ikke bør gå op i materielle ting, som gaver.
  • Jeg brugte tre timer på at lede efter den perfekte fødselsdagshilsen til dig på nettet. Til sidst gav jeg op, så: Tillykke med fødselsdagen!
  • Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg håber din Facebook-profil bliver fyldt med beskeder fra personer, du aldrig snakker med.
  • Når de små børn spørger ind til din alder ved din fest, bør du fortælle dem din alder. Mens de er optagede med at tælle til så højt et tal, kan du stjæle lidt af deres kage. Tillykke med fødselsdagen!
  • Stort tillykke med fødselsdagen til én af de få personer, hvis fødselsdag, jeg kan huske, uden at kigge på Facebook.

Hvordan skal din sjove fødselsdagshilsenhilsen være?

Man kan dog ikke bare springe over, hvor gærdet er lavest og helt undgå kortet. Især som fødselaren bliver ældre, bliver kortets indhold nemlig hurtigere vigtigere end gavens. Her har du som gæst nemlig mulighed for at give en sjov, sød eller betænksom hilsen til fødselaren, hvor du kan udtrykke, hvor meget de betyder for dig. Det samme gør sig i øvrigt gældende, hvis du ikke møder op til nogen fest men i stedet bare sender en hilsen på mobilen.

Særligt de dybtfølte hilsener er dog i høj grad reserveret til de lidt mere markante mærkedage. Derfor bør du nok holde dig i det mere muntre hjørne i langt de fleste tilfælde. Det kan dog være svært nok for dem af os, der ikke ligefrem føler os særligt begavede på skrift. Hvis du falder i den grøft, kan du dog med fordel støtte dig op ad, hvad andre har skrevet og sagt før dig. Går du online, kan du nemlig finde utallige sjove citater. Der er med garanti også et, der passer perfekt til fødselaren. 

Gør din fødselsdagshilsen værd at huske

Omvendt kan du også gøre din hilsen mere personlig ved at skrive om, hvad fødselaren betyder for dig og måske skrive om nogle af de minder, I har sammen. Sørg dog under alle omstændigheder for, at din hilsen ikke bliver for lang. Jo kortere den er, jo bedre bliver den som regel også. Desuden skal du huske, at din hilsen nok ikke er den eneste, fødselaren skal læse den dag. Sørg derfor for, at den er sjov, kort og nem at huske. Hvis du rammer hovedet på sømmet, hvad det angår, så har du en hilsen, som fødselaren vil gemme i skuffen eller i hjertet i mange år fremover. På den måde kan en fødselsdagshilsen faktisk ende med at have en langt længere levetid end nogen som helst gave.

Check Also

Fødselsdags citater

Glæd fødselaren med et sødt fødselsdags citat i fødselsdagskortet Der er ikke noget skønnere end …