Home / Konfirmation / Derfor skal man gøre lidt ekstra ud af sine ord til konfirmanden
ord til konfirmanden

Derfor skal man gøre lidt ekstra ud af sine ord til konfirmanden

Man bliver kun konfirmeret én gang i sit liv. Derfor er det også en stor dag. Som gæst til en konfirmation, bør du derfor gøre, hvad du kan, for at hjælpe konfirmanden med at få en helt unik dag, som ikke blot går hen i glemslen.

Det kan gøres på flere måder, og faktisk behøver det ikke at være svært. En god måde at gøre det på, er at gøre lidt ekstra ud af den hilsen, der vedlægges gaven. I stedet for blot at skrive en standardiseret hilsen, bør du gøre lidt ekstra ud af at skrive en personlig hilsen.

Det betyder mere for konfirmanden, end mange tror

Der er mange, der tror, at det ikke har nogen betydning for konfirmanden, om der er vedlagt et fint kort. De tror, at det blot er gaven, der er vigtig. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Det er mindst lige så vigtigt for konfirmanden, at der er en personlig hilsen i kortet.

Derfor er det også essentielt, at du tager dig god tid til at skrive en personlig konfirmationshilsen. Det gør en stor forskel for konfirmanden, der modtager det. Er det noget, du vil have en række gode tips til, så læs her.

Det giver incitament til at gemme kortet

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får skrevet et kort, der ikke ryger direkte i skraldespanden, så skal der være noget personligt over det. Hvis der ikke er det, så er der ikke meget incitament for at gemme det. Det vil blot medføre, at det havner i en skraldespand.

Faktisk er det ikke noget, der behøver at tage synderligt lang tid, hvis blot du er villig til at udtrykke dine følelser. Det er ikke alle, der har nemt ved dette. Er du én af dem, så kan du heldigvis søge inspiration på nettet, der kan hjælpe dig lidt på vej.

Check Also

Takketale

Takketale – sådan laver du en god takketale! Det er meget normalt at holde en …