Home / Bryllup / Guldbryllupskort
Guldbryllupskort

Guldbryllupskort

Guldbryllupskort – 5 tekst eksempler

Hvis du er inviteret til et guldbryllup, så skal du selvfølgelig have en gave med. Det er helt normal kutyme. Du bør dog også have et lille kort med, der kan gives sammen med gaven. I dette kort skal du ønske brudeparret tillykke med den store dag.

Det er ikke alle, der mener, at det er nemt at skrive et sådant kort. Hvis du er én af dem, der finder det svært, så kan du finde lidt inspiration her på siden. Herunder bliver du nemlig præsenteret for fem teksteksempler. Derfor er der lidt af hvert at vælge mellem, og sikkert også noget, der falder i din smag.

Eksempler på tekst til guldbryllupskort

Kære guldbrudepar,

Der skal lyde et stort tillykke med guldbrylluppet. 50 år er lang tid at have samlet minder, og det må siges, at I har nået en masse i løbet af de år. Derfor har I også indsamlet en masse gode minder, som jeg håber, I ser tilbage på i dag.

Jeg håber, at I får den dejligste dag med både venner og familie, men også, at I får tid til at nyde hinanden.

Kærligste hilsner,

(navn)

Kære guldbrudepar,

Tillykke med at I har holdt sammen i 50 år – det er stort!

På en dag som i dag, skal I selvfølgelig se tilbage på de mange minder, I har skabt sammen. Det vil få jer til at føle jer som nyforelskede igen!

Jeg håber, at I bliver fejret af alle, I har kært. Det er I, i hvert fald fortjent at blive!

Knus og kram fra (navn)

Kære guldbrudepar,

Stort tillykke med bryllupsdagen. Nu har I haft ikke mindre end 50 af dem, men det gør ikke denne dag mindre fantastisk. Tværtimod, så bliver det kun endnu mere imponerende.

Jeg håber naturligvis, at I får en kærlighedsfyldt dag, hvor I kan mindes de mange år, I har haft sammen. Jeg håber også, at I bliver fejret af alle dem, I helst vil fejres af.

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære mor og far,

I ønskes hermed et stort tillykke med jeres guldbryllup. Det er imponerende, at I nu har været gift i 50 år. Det er en stor bedrift, der vidner om, at I er skabt til hinanden, og at I elsker hinanden ubetinget.

Jeg ser frem til at fejre jeres kærlighed og jeres bryllupsdag. Jeg elsker jer rigtig meget!

Kærligste hilsner,

Jeres søn/datter

Kære (navn) og (navn),

Stort tillykke med jeres guldbryllup, og 50 år i kærlighedens tegn.

Jeg håber, at I får en fantastisk dag, som nydes med familie og venner, men som også bruges på at huske de utallige oplevelser og minder, I har haft gennem jeres ægteskab.

Kærlig hilsen,

(navn)

Check Also

tale til bryllup

Tale til bryllup

Sådan skriver du en god bryllupstale til brudeparret Hvis du skal til bryllup, kommer du …