Home / Bryllup / Takkekort til bryllup
takkekort bryllup

Takkekort til bryllup

Sådan laver du et godt takkekort til bryllupsgæsterne

Mange ser brylluppet som en af de største og mest betydningsfulde dage i deres liv. Derfor er det også vigtigt at udtrykke sin taknemmelighed for de mennesker, der har været med til at gøre brylluppet til den fest, som det blev til. Uden gæsterne, var brylluppet overhovedet ikke det samme. Der er norm for, at man sender takkekort ud i forbindelse med store fester og begivenheder – og denne kategori må bryllupper i høj grad siges at gå ind under. Søger I efter inspiration til at skrive det perfekte takkekort til jeres bryllupsgæster, så er I landet det helt rigtige sted.

Lav personlige kort til hver eneste gæst til brylluppet

Når der er tale om noget så stort som et bryllup, så bør I bestræbe jer efter at lave individuelle takkekort til jeres gæster. Lad være med at skrive en tekst på computeren og få den masseudskrevet. Det kan hurtigt komme til at virke en smule ligegyldigt, som om at den individuelle gæst blot er en ud af mængden. De skal alle føle, at de hver især har været noget helt særligt for jer den dag. 

Eksempel på takkekort til bryllupsgæster

Sørg derfor for at personliggør hvert enkelt takkekort. Det kunne eksempelvis være bygget op således:

”Kære Camilla og Lars

Vi vil gerne sige tusind tak fordi I valgte at deltage i vores bryllup. Jeres tilstedeværelse var med til at gøre dagen helt speciel. Og hold da op, hvor vi hyggede os! Dagen blev simpelthen som taget ud fra en drøm. Vi takker mange gange for den flotte gave. Vi kan ikke vente med at tage den i brug.

De kærligste hilsner

Anne og Michael”

De vigtige elementer i et takkekort efter et bryllup

De tre vigtige faktorer i takkekortet er:

  • At I fortæller gæsterne, at I var glade for at have dem der
  • At I var glade for gaven
  • Nævn gerne nogle sjove eller hyggelige stunder, som I havde sammen under festen

Uden på kortet kan I eventuelt vælge at sætte et professionelt billede af jer i brudekjole og jakkesæt med en smuk baggrund bagpå. Det kan også være et billede af jeres ringe eller hvad I nu synes, illustrerer jeres bryllupsfest. Inde i kortet kan det være sjovt at sætte et billede, der af den lidt sjovere karakter. Det kan være et billede fra festen, eller det kan være et opstillet billede, der er taget til lejligheden. 

Check Also

sølvbryllupskort

Sølvbryllupskort

Hvis du skal deltage ved et sølvbryllup, så skal du ikke blot have en gave …