Home / Bryllup / Diamantbryllupskort
Diamantbryllupskort

Diamantbryllupskort

Diamantbryllupskort – Hvad kan man skrive?

Hvis du er inviteret til diamantbryllup, så kan du naturligvis ikke dukke op, uden en gave. Dertil er det også meget normalt, at man har et tilhørende kort med. Det er dog ikke alle, der ved, hvad man skal skrive i dette kort. Hvis det er noget, der ikke falder dig naturligt ind, så bør du søge lidt inspiration først.

Herunder finder du en række teksteksempler, der kan bruges, hvis du skal skrive et diamantbryllupskort. Der er – med garanti – også én eller flere af de tekster, der står herunder, der er noget for dig. Hvis du ikke kan bruges teksterne direkte, som de står, så kan du blot bruge dem som inspiration til at skrive din egen tekst.

Tekst eksempler til diamantbryllupskort

Kære diamantbrudepar,

Der er ikke mange, der kan prale af at have været gift i 60 år, men det kan I. Det ønskes I naturligvis et stort tillykke med. På en dag, som i dag, bør I kigge tilbage og mindes de mange gode stunder, I har haft.

Jeg håber naturligvis, at I får en fortrinlig dag, hvor I bliver fejret af alle dem, som I har kært.

De kærligste hilsner fra (navn)

Kære diamantbrudepar,

Hjerteligt tillykke med de 60 års ægteskab. Det er de færreste, der når at nyde et 60 år langt ægteskab. Derfor er det også noget helt særligt at kunne fejre diamantbryllup.

Jeg håber, at I får den skønneste dag, hvor der ikke er mange på noget.

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære diamantbrudepar,

I ønskes et stort tillykke med jeres bryllupsdag. Brug jeres dag på at nyde hinandens kærlighed og mindes de mange gode stunder, jeres ægteskab har budt på.

I er et beundringsværdigt eksempel på, hvordan et ægteskab skal være. Det er til stor inspiration for os andre.

De bedste hilsner,

(navn)

Check Also

tale til bryllup

Tale til bryllup

Sådan skriver du en god bryllupstale til brudeparret Hvis du skal til bryllup, kommer du …