Home / Konfirmation / Invitation til konfirmation
invitation til konfirmation

Invitation til konfirmation

Gør invitationerne til konfirmandens store dag ekstra sjove at modtage.

Konfirmationen og den efterfølgende fest er en stor begivenhed for teenageren. Det er første gang, de for alvor er hovedpersonen til en rigtig fest og selv skal invitere, planlægge og skrive tale eller sang. Derfor er det også en god ide at gøre noget særligt ud af invitationen til den store dag. Hvis man ønsker at gøre sine invitationer festlige, er her tre gode råd til at gøre konfirmationsinvitationen lidt ekstra sjov både for familien at lave og gæsterne at modtage.

Sådan kan du skrive en god invitation til konfirmationen

Herunder kan du finde ideer og inspiration til at skrive en god konfirmationsinvitation.

Pinlige barndomsbilleder

En hurtig måde at peppe indbydelserne lidt op på, er at inkludere sjove billeder fra konfirmandens liv. Hvis konfirmanden selv er med på den, kan man bruge sjove og pinlige barndomsbilleder, der minder om gode oplevelser. Konfirmationen markerer overgangen fra barn til (semi)voksen, så en sjov billedrejse gennem konfirmandens liv kan skabe et blikfang. Hvis man har mulighed for at få printet billederne i en god kvalitet, kan invitation og billeder efterfølgende gemmes af bedsteforældre og familiemedlemmer.

Underholdende tekst i invitationen

Der er flere måder at bruge tekst til at skabe en sjov invitation, der overrasker gæsterne. En klassisk udgave er at lave overskrifter i invitationen såsom ”Madonna underholder” med underunderskrifter som ”… desværre et andet sted, men der er planlagt gode sange, taler og selskabslege, så I kommer ikke til at kede jer”. Det skaber både en god oplevelse, når gæsterne modtager invitationen, men kan også give smil og latter til festen, når folk med et glimt i øjet efterspørger Madonnas performance.

En sjov udformning der overrasker gæster

En anderledes udformet invitation er også en underholdende overraskelse for gæsterne, der modtager den. Man kan bygge invitationen op, så den ligner en flot plakat ved hjælp af forskellige online skabeloner. Invitationen kan også være udformet som et flowdiagram, så gæsterne skal svare ja og nej, indtil de ender ved invitationen. Eller man kan bryde med den klassiske todimensionelle indbydelse ved at lave en spåkop, der giver alle informationerne, efterhånden som man leger med den. Hvis ikke man selv er kreativt anlagt, er der også rigtig meget hjælp at hente online, hvor man ofte kan finde gratis skabeloner og sider, der kan hjælpe med opsætningen af indbydelserne.

Check Also

Takketale

Takketale – sådan laver du en god takketale! Det er meget normalt at holde en …