Home / Kort / Kort til babyshower
kort til babyshower

Kort til babyshower

Kort til babyshower – sådan skriver du et sødt kort

Når man er inviteret med til en babyshower, så er det meget normalt, at man har en lille gave med. Hvad der dog også er kutyme er, at man har skrevet et lille kort, der hører med til gaven. Det er dog ikke alle, der har helt så nemt ved at få skrevet et fint kort. Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvad der skal stå i det.

Hvis du skal til en babyshower, men ikke har haft held med at få skrevet en god hilsen selv, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde god inspiration til, hvad du skal skrive i et sådant kort. Der er derfor en god chance for, at der også er én af de hilsner, du finder herunder, der passer godt til din smag.

Oversigt over hilsner til babyshowerkort

Hilsner til moderen:

Der findes faktisk flere måder at skrive et kort til en babyshower på. Du kan vælge at skrive en hilsen, der har moderen som modtager. Det er dét, de fleste vælger at gøre. Det er dog især populært, hvis man har taget en gave med, som er til moderen selv, og ikke til den lille baby, hun venter på.

Kære NAVN,

Du skal have en stor tak, fordi jeg måtte være med til at fejre denne specielle dag med dig. Både du og den lille ny ønskes al held og lykke i fremtiden.

Kærligste hilsner fra NAVN

Kære NAVN,

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg må være med til at fejre dig og den lille ny. I dag er en stor dag, hvor vi sammen kan få lov til at vise, hvor meget vi holder af dig og hvor meget vi glæder os til at møde den lille.

Kærlig hilsen,

NAVN

Hej min kære,

Jeg har glædet mig længe til at fejre dig – og jeg glæder mig mindst lige så meget til at møde den lille. Jeg er helt sikker på, at du bliver den mest fantastiske mor. Jeg har taget en lille gave med, som jeg håber at både du og den lille bliver glad for.

Kærlig hilsen,

NAVN

Hilsner til barnet

Der er dog også mange, der i stedet vælger at skrive en hilsen til barnet. Det gøres typisk, hvis man har valgt at købe en gave, der skal bruges af barnet. Hvis du gerne vil skrive en hilsen, der har barnet som modtager, så kan du finde lidt inspiration til en sådan hilsen herunder.

Kære NAVN,

Lige nu ligger du trygt og godt inde i mors mave. Det varer dog ikke længe, før du kommer ud og hilser på os alle. Det er vi mange, de glæder os rigtig meget til.  Jeg ønsker dig et liv med masser af glæde, latter og lykke.

Kærlig hilsen,

NAVN

Kære lille NAVN,

Det er snart tid til at du beriger vores verden. Det er vi mange, der glæder os til. Jeg håber, at du får den bedst mulige start på livet.

De kærligste hilsner fra NAVN

Check Also

bordkort

Bordkort

Bordkort – Hvorfor er flotte bordkort vigtige? Hvis man skal holde en fest, så er …