Home / Kort / Bordkort
bordkort

Bordkort

Bordkort – Hvorfor er flotte bordkort vigtige?

Hvis man skal holde en fest, så er der mange ting, der skal være styr på. Det kan derfor være svært at huske det hele. Én af de ting, som mange glemmer, er at få lavet bordkort. Hvis der er tale om en større fest, hvad end det er for at markere noget specielt eller du blot har inviteret mange gæster, så laver man en bordplan.

En sådan bordplan er dog ikke til meget nytte, hvis ikke du får lavet bordkort. Uden bordkort, så ved folk ikke, hvor de skal placere sig ved bordet. Derfor er der mange, der ender med blot at sætte sig selv, og det vil ofte stride imod den bordplan, du har lavet. Derfor er det meget vigtigt, at du har styr på at få lavet bordkort.

Det skal ikke blot være tilfældige bordkort

I og med, at bordkort faktisk er noget af det, der kigges mest efter, så er det også vigtigt, at du ikke blot har købt nogle tilfældige bordkort. De skal ikke blot være pæne, men de skal også harmonere med resten af den pynt, der er på bordet og i lokalet. Du skal nemlig sikre, at der er en rød tråd gennem alt den pynt, du bruger.

Der er mange, der tror, at det er nok, at man blot køber noget hvidt pap, der kan foldes. Det kan det sagtens være, men hvis resten af din pynt lægger op til, at det skal være elegant og luksuriøst, så er det ikke nok. Du skal derfor huske på, at der skal være tale om bordkort, der passer godt til resten af den pynt, du har valgt.

Det er ikke kun relevant, hvis du gerne vil sikre, at der gives en luksuriøs følelse over hele linjen. Det er også noget, der er relevant, hvis du fx skal holde en temafest. Har du pyntet op med farverigt 80’er-pynt over det hele, så skal dine bordkort også harmonere med dette, hvorfor de fx ikke skal være hvide med en kant i guld.

Bordkort får folk til at føle sig mere velkomne

Der bør ikke være nogen tvivl om, at bordkort også vil få folk til at føle sig mere velkomne. Hvis de kan se, at deres navn står på et bordkort, så ved de, at der er blevet tænkt på dem. Derfor er det altid en god idé, at du bruger bordkort, uanset festens størrelse. Det vil nemlig få dine gæster til at føle sig en tand mere velkomne.

Som der også er givet udtryk for herover, så handler det primært om, at dine gæster skal føle sig velkomne. De skal føle, at der er blevet tænkt på dem, og at der er blevet brugt tid på dem. Det er dog ikke noget, man får en følelse af, hvis man kan se, at det er nogle sløje bordkort, der blot hurtigt er blevet lavet i sidste øjeblik.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tage dig god tid til at lave disse bordkort. Hvis du gør det, så kan du være sikker på, at dine gæster vil værdsætte dem langt mere. Det er også noget, der gør sig gældende, når det kommer til udseendet af dem. Dine gæster værdsætter dem, hvis de er blevet nøje udvalgt til din fest.

Bordkort kan både købes og laves

Hvis du skal bruge bordkort til en fest, så er det helt op til dig selv, hvorvidt du selv vil lave dem eller ej. I dag kan du købe dig til stort set alle typer af bordkort. Derfor kan du også finde nogen, der passer til dit tema og din smag. Skal de være helt unikke, så kommer du dog længst ved at lave dine bordkort på egen hånd.

Check Also

Oversigt over de gode hilsner

Her finder ud en oversigt over mange af de bedste, sødeste og sjoveste kategorier indenfor …