Home / Diverse / 3 ting du altid skal huske at gøre opmærksom på i din indbydelse til festen
husk at gøre opmærksom i indbydelse

3 ting du altid skal huske at gøre opmærksom på i din indbydelse til festen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der skal være styr på, når du skal holde en fest. Det kan derfor hurtigt virke en kende uoverskueligt. Én ting er dog at få startet med at sende indbydelser ud, så folk er klar over, at de skal være med til en fest. Der er dog flere ting at huske på i denne forbindelse.

Når du skal sende en indbydelse ud, så er der flere ting, du skal have med i den. Det kan virke så simpelt at få det hele med, men på trods af dette, så er der alligevel en del, der glemmer at få det hele med. Derfor gør du også klogt i at gå i gang med at lave dine indbydelser i god tid, så du er sikker på, at du får det hele med.

husk til festen indbydelse1. Hvornår bliver festen afholdt?

Du skal selvfølgelig sørge for angive tidspunkt for festen. Det er ikke nok, at du blot får angivet en dato. Det er lige så vigtigt, at du også får angivet et tidspunkt. Hvis du sender din indbydelse ud i god tid, så sørg også for at angive årstal. Det er nemlig ikke ualmindeligt at blive inviteret til store fest et helt år før den afholdes.

2. Hvor bliver festen afholdt?

Det er også vigtigt, at du sørger for at få angivet, hvor din fest bliver afholdt. Hvis det fx er på en restaurant i din hjemby, så er det ikke nok, at du blot skriver dens navn. Det er ikke sikkert, at alle kender den. Derfor er det også en god idé at huske en adresse. Så er du sikret, at alle kan finde frem til, hvor festen skal afholdes.

3. Hvornår skal tilbagemelding senest ske?

Dertil er det også vigtigt, at du får givet besked om, hvornår der seneste skal meldes tilbage. Det er vigtigt at huske dette, da du ellers kan risikere, at dine gæster ender med at melde tilbage alt for sent. Det er især et aspekt, der er vigtigt, hvis du skal have gæster til spisning osv., da du skal bestille mad, drikke mv. i god tid.

  • En måned før
  • En uge før
  • Et par dage før

 

Check Also

god-bedring

God bedring

Her finder du gode råd til at skrive et sødt God bedring kort. En sød …