Home / Diverse / Hilsen til forskellige erhverv

Hilsen til forskellige erhverv

Personlig. Personlig er nøgleordet når du skal skrive en hilsen. Det kan enten være en sød eller sjov fødselsdagenshilsen, det kan være et kort til bryllup, eller noget helt andet.

Hvis du vil skrive den bedste hilsen, så vil du finde at det altid vil gavne at gøre den så personlig som muligt. Dette gør at man ikke vil være i tvivl om, at der er lagt tid og kræfter i, at skrive teksten. Netop det, er en utrolig rar følelse at sidde tilbage med som modtager.

Her kommer en række forslag og ideer du kan gøre brug af, hvis du skriver en tekst til en bestemt modtager. For at gøre den personlig kan du fx tænke over, hvilket erhverv modtageren har.

Hvad skal man skrive til lægen?

Jeg vil blot ønske dig en rigtig god dag, og især i disse dage har du fortjent at få et klap på skulderen, for du er i den grad med til at passe på os andre i samfundet. 

Der behøver ikke at være en grund til din hilsen. Herover er et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan slippe rigtig godt afsted med en meget simpel sætning, som hurtigt viser at man tænker på personen.

Hvad skal man skrive til fotografen?

Jeg vil ønske dig et stort tillykke med dagen. Jeg håber du får taget de bedste billeder og har det rigtig godt.

Man behøver ikke opfinde den dybe tallerken. En simpel og ligetil hilsen kan man også komme langt med. Her er det en fotograf, der er modtageren.

Hvad skal man skrive til håndværkeren?

Jeg håber ikke at du knokler dig alt for meget ned. I dag er det jo din store dag, så du kan vist tillade dig at tage den med ro bare i dag. Vi glæder os til at fejre dig.

Hvad skal man skrive til ingeniøren?

Jeg håber at du har gang i nogle spændende beregninger, eller hvad det nu helt præcist er, som du sidder og har gang i. Ja, vi er jo mange, der ikke rigtig forstår os så godt på det, men vi håber du får den bedste dag.

Du kan finde mange flere tekster og hilsner her på korthilsen.dk.

Check Also

Takketale

Takketale – sådan laver du en god takketale! Det er meget normalt at holde en …