Home / Student / Når du skal skrive en hilsen til studenten
hvad skal skrive til student

Når du skal skrive en hilsen til studenten

Kender du en som er blevet student? I den glade og festlige studentertid skal alle de unge fejres, idet de er blevet færdige med gymnasielivet. Som gæst vil man gerne give en gave til studenten for at vise, at man er stolt af vedkommende. Det er meget almindeligt at holde studenterfest hvor de nærmeste bliver inviteret. I forbindelse med gavekøbet medfølger også en korthilsen. Men hvad skal man skrive i kortet? Hvor meget man skriver, afhænger typisk af hvor godt du kender studenten. Jo bedre du kender studenten, desto lettere er det også at skrive en længere hilsen. 

Hvad skal der stå i kortet?

Der er ingen opskrift på ”sådan skriver du den bedste studenterhilsen til den studerende”. Det er meget individuelt hvilken form for korthilsen der passer til den enkelte student. Hvis du gerne vil skrive en så kort hilsen som mulig, så bare sørg for, at du får det vigtigste med. Uanset hvor godt du kender personen, så plejer man at skrive tillykke med huen og husk at nyde studentertiden. Flere vælger nok at skrive en lidt længere hilsen, da man sagtens kan supplere med noget mere personligt, som at jeg er stolt af dig og jeg glæder mig til at følge dig på din videre rejse.

Bliv inspireret 

Det er tanken der tæller når der skal skrives et studenterkort. Uanset om det er kortfattet eller en længere roman, så illustrerer kortet at du har tænkt på studenten. På internettet kan du nemt blive inspireret til hvad man kan skrive i kortet. Der er flere gode bud på neutrale hilsner men også mere personlige hilsner. Du behøves ikke at bruge så lang tid på at overveje hvad der skal stå i kortet. Uanset hvad vil studenten sætte pris på hvad du har skrevet. 

Gaveideer til studenten 

Udover en korthilsen skal der også købes en gave. Selvom du har købt en ting, så kan en del godt lide at købe en lille supplerende ting ved siden af. Dette kunne f.eks. være en Moleskine notesbog, som studenten kan bruge til sine videre studier. 

Det skal du vide om bogen

Notesbogen kan fås i flere størrelser således, at du kan vælge en der passer til dit behov. Du kan også vælge at købe en Moleskine kalender, hvis den studerende har brug for et overblik over hvad der skal ske i løbet af månederne. Det er altid en god ide at få byttemærke på gaverne i tilfælde af at studenten vil bytte tingene, men også hvis den studerende får den samme gave fra en anden. 

Få flere ideer til at skrive et kort til studenten.