Home / Konfirmation / 3 ting du kan nævne i dine ord til konfirmanden

3 ting du kan nævne i dine ord til konfirmanden

Når du skal give en konfirmand en gave, så er det meget normalt, at der også er vedlagt et kort. Det er ikke alle, der går lige meget op i at få skrevet et godt kort. Det er en skam, for på trods af, hvad mange tror, så er det faktisk noget, der betyder en del for konfirmanden. Derfor bør du også gøre noget ud af det.

Herunder bliver du præsenteret for tre ting, du kan nævne i din hilsen til konfirmanden.

1. Få skrevet tillykke

Det vigtigste ved et sådant kort er at få skrevet tillykke. Det er en stor ting at blive konfirmeret, og derfor er det også noget, der skal lykønskes for. Det behøver dog ikke at være noget, der fylder specielt meget.

Der er mange måder at sige tillykke på, men det vigtigste er, at du får det gjort. Derfor er det også det første, der skal være i fokus inde i dit kort. Det behøver ikke at være en lang lykønskning, om end det selvfølgelig godt må være lidt mere interessant end blot ’tillykke med konfirmationen’.

ord til konfirmand

2. Et godt råd 

Der er også mange, der vælger at skrive et godt råd ind i deres konfirmationskort. Det er dog ikke et krav, at du fx skal runde det af med et godt råd. Der er ikke nogen fast tekst til konfirmationskort, der skal være med.

Hvis du gerne vil give konfirmanden et godt råd med på vejen, så er der dog rig mulighed for at gøre dette. Det skal dog være et reelt råd, som konfirmanden kan bruge til noget. Det skal ikke bare være et vilkårligt råd, som du har fundet på nettet.

3. Et citat

Noget der også er blevet populært, er at skrive citater ind i et konfirmationskort. Det er dog især noget, der bruges af folk, der føler, at de har noget på hjertet, som de har svært ved at få fortalt. I stedet for blot at droppe det, så er der mange, der vælger at sige det gennem et citat.

Når det siges gennem et citat, så er det ofte nemmere at få en bestemt pointe igennem. Derfor er der også mange, der vælger at gøre det på denne måde. Hvis du har noget på hjertet, som du gerne vil fortælle til konfirmanden, så kan du forsøge at finde et citat på nettet, som kan hjælpe dig med dette.

gode råd

Find gode og søde citater til konfirmationen her.

About Korthilsen

Check Also

tale til konfirmation

Tale til konfirmation

Sådan skriver du en god tale til konfirmanden Skal du til at holde en tale …